Wat doe ik?

Ik verzorg uw spuitwerk op een hoog niveau. U kunt mij inhuren voor het laten latexspuiten van verschillende oppervlakken in uw woning of bedrijfspand, zoals o.a. wanden en plafonds.

Elke kleur die u wenst is mogelijk, vanaf een schilder oppervlak van ± 80m2. Als u advies nodig heeft over de beste kleur voor uw woning, kan ik door mijn jarenlange ervaring u goed van dienst zijn.

Alles wordt voor u verzorgd, van het afplakken van de delen die niet geschilderd dienen te worden, tot het spuiten van de afgesproken delen en het afwerken.

Mocht u op zoek zijn naar een nog scherpere prijs bied ik u ook de mogelijkheid om zelf af te plakken. Ik lever hierbij wel afplak materiaal, als dit gewenst is, en advies over hoe dit het beste gedaan kan worden.

Ik werk in nagenoeg heel Nederland en ben inzetbaar voor zowel woonhuizen als (bedrijfs-)panden.

Om een nog betere indruk te krijgen van mij en mijn werkzaamheden, bekijk dan onze video hieronder!

Wie ben ik?

De latexspuiter

Ik ben al jarenlang bezig met het perfectioneren van het latexspuiten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, om het spuitwerk nog strakker, gladder, goedkoper en optimaler te krijgen.

Vijftien jaar geleden ben ik begonnen met het verspuiten van muurverf omdat ik voelde dat er goed alternatief nodig was voor conventioneel schilderen. In de jaren hierna ben ik erg van het vak gaan houden en tot op heden nog elke dag bezig met het verbeteren en perfectioneren van het latexspuiten. Ik verzorg uw spuitwerk voor o.a. wanden en plafonds.

 

 

 

 

 

MOGELIJKHEDEN EN TARIEVEN

PRIJSINDICATIE

Er zijn verschillende prijzen en mogelijkheden. Op zoek naar een accurate en messcherpe offerte? Bel mij dan direct op 06 - 55 8283 89 of vul het contactformulier in.

Full package
€ 5,85 p. m2

Elke kleur die van wit gemaakt kan worden.
Inclusief, afplakken, kleine uitreparaties, kitten, schuren & spuiten, opruimen

Full color package
€ 7,35 p. m2

Donkere kleuren.
Inclusief afplakken, kleine uitreparaties, kitten, schuren & spuiten, opruimen, (waar nodig: isolerende grondlaag)

Budget package
€ 3,95 p. m2

Elke kleur die van wit gemaakt kan worden.
U plakt zelf af.
Inclusief afplakmateriaal, kleine uitreparaties, schuren en spuiten.

Prijzen zijn inclusief BTW

VRAAG EEN OFFERTE AAN!